20 Kasım 2019 Çarşamba

Gardırop Detoksu Nasıl Yapılır?

Mevsim geçişleri, gardırop detoksu için genellikle en ideal zamanlardır. Kış gardırobunuzu düzenlerken vazgeçilmez parçaları bir kenara koyup, giymekten sıkıldığınız ve artık demode olduğuna inandığınız kıyafetlerinizi ayırmakla işe başlayabilirsiniz. Siyah kazaklar, siyah pantolonlar her zaman gözden çıkarmak için en son vazgeçtiğiniz ürünler arasında olsun; zira klasik siyah kıyafetler hemen hemen tüm renklerle kolaylıkla kombin yapılabilir özelliğiyle her zaman avantajlıdır.
2019/2020 Kış Koleksiyonu

 Alışverişin Hesaplı Adresleri


Kazak ya da triko elbise almak için geç kaldığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz derim. Artık indirimler sezon sonunu beklemeden birçok mecrada erkenden uygulanmaya başlanıyor. Bunlardan bir tanesi Trendyol. Sayısız markanın ürününe kolayca ulaşabileceğiniz Trendyol'da yeni sezonun kazak ve triko modellerine, elbiselere, triko eteklere ve daha birçok kışlık ürüne hatrı sayılır fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

Benim keşfettiğim ve ürünlerine bayıldığım harika bir butik daha var ki, kalitesi ve fiyatları gerçekten rakipsiz. Fiyat ve kalite dengesini kurmak her zaman çok kolay değildir. Ancak Deniz Butik o kadar güzel koleksiyonlar hazırlıyor ki kış gardırobu için gereken her şeyi rahatlıkla Instagram üzerindeki butiklerinden ya da web siteleri üzerinden online olarak satın alabilirsiniz. Fiyatlarının uygunluğu, üstün kalitelerinin yanı sıra satış sonrası ilgi ve hizmet için de ayrıca bir tam puan verebilirim kendilerine...

Kışlık Kombinler

Dış Giyim ve Aksesuarlar

Gardırobunuza 2019 kış sezonu için, mutlaka kırmızı bir palto eklemeyi unutmayın. Yeni kış sezonunda çarpıcı renklerle tasarlanmış dış giyim ürünleri yalın bir kombini bile bambaşka bir stile taşımayı vadediyor. Bereler, atkı ve eldivenlerle taçlandıracağınız kış kombinleri için, gardırobunuza yünlü aksesuarları dahil etmeyi unutmayın. Jean pantolonlar ve kazaklarla yapacağınız kombinleri şık bere ve atkı tasarımlarıyla tamamlayarak sportif ve ayrıcalıklı bir tarz ortaya koyabilirsiniz.
Kırmızı Kaban
Atkı Bere

Çizme ve botlarda bu yıl rahatlık ön planda. Ayaklarınızı konforlu bir şıklığa kavuşturacak çizme ve bot modelleri, nubuklar ve gerçek derilerle tasarlanmış çeşitleri ile revaçta olacak. Beyaz bot ve çizmeler, 2019/2020 kış sezonunda da listenin üst sıralarında kalmaya devam ediyor.
Beyaz Bot 2019

Yeni Trendlerin Peşinde

Gardırobunuza bu sezon hırka tasarımlarını da eklemeyi unutmayın derim. Salaş, yün dokulu ve yumuşacık hırka tasarımlarını, şık gömlekler, kolsuz trikolar ve daha birçok ürünle birlikte kullanabilirsiniz. Hırkalar için de yine Deniz Butik ve Trendyol fırsatlarından yararlanmanızı önerebilirim.

Sokak stiline damgasını vuran moda trendlerini yakından takip etmeye devam ediyoruz. Farklı stil önerileri, dünyanın sokak stili trendleri ve çok daha fazlasını bu blogda bulmaya devam edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Merhabalar,

    Yaklaşık iki buçuk senedir ben de sade yaşam, sıfır atık yaşam ve minimalizm konularında araştırmalar yapıyorum, bu konularla ilgili yazılan yazıları okuyorum ve yapılan çalışmaları büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Hızlı tüketimin arttığı günümüzde insanlar artık mutlu olmayı alışveriş yapmaya bağlıyorlar. Tükettikçe mutlu olunabileceği gibi bir yanılgı var toplumumuzda. Oysa yalnızca tüketim odaklı bir yaşam bireyleri mutlu etmez. Yeni bir kıyafet ya da eşya satın almak kısa bir süreliğine mutluluk verebilir ancak mutluluğumuzu sürekli yeni şeyler satın almaya bağlarsak evimiz, hayatımız içinden çıkılamaz bir hal alır, fazlalıklarla dolu bir yaşam sürmeye başlarız. Bu da bizi verimsiz ve mutsuz bir yaşama götürür. Bunun yerine hayatımızdan fazlalıkları çıkarabilir, giymediklerimizi, kullanmadıklarımızı başkalarıyla paylaşabilir, yeni şeyler üreterek, kendimiz ve toplumumuz için faydalı işler yaparak gerçek mutluluğu tadabiliriz. Bu konu üzerine hazırladığım bir yazımı izniniz olursa ben de sizinle paylaşmayı çok isterim: https://www.tarz2.com/fazlaliklar-sizi-tuketmesin

    Keyifli okumalar dilerim,
    sağlıcakla ve sadelikle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne güzel söylediniz... Hayatta her şeyin fazlası zararlı değil mi zaten? İyi ya da kötü fark etmeksizin üstelik... Sizin yazınız da çok güzel olmuş ayrıca... Ellerinize sağlık... Sevgiler

      Sil