27 Ekim 2020 Salı

En İyi Şampuan Markaları

En İyi Şampuan Markaları


Saçlarınızda ışıltı, güç, parlaklık ve yumuşaklık yaratan sayısız şampuan markası arasından hangisini tercih edeceğinize karar veremiyorsanız, yaptığım araştırmalara göre aşağıda çıkardığım listeye bir göz atabilirsiniz. En iyi şampuan markaları, fiyat, kalite ve performans açısından yapılan değerlendirmelere göre, en yüksek puan alan markadan en düşük puana doğru sıralandı. Keyifli okumalar dilerim. 

Kerastase

Elbette Kerastase birinci sırada... Çünkü, içerikleri bakımından oldukça çeşitliliğe sahip ve dünyanın en iyi şampuan markaları arasında ilk sıradaki unvanını uzun yıllardır koruyor. Ünlü model, manken ve birçok film yıldızı isim tarafından tercih edilen Kerastase ürünleri, fiyat bakımından da geniş bir skalaya sahip... Fiyat aralığı sıradan market şampuanlarına göre oldukça pahalı ama kalite bakımından fiyatını hak ediyor diyebiliriz rahatlıkla... Bu ürünü kullandığınızda şimdiye kadar hiç şampuan kullanmadığınızı düşünmeye başlayabilir ve bu karşı konulmaz hisse kapılarak bütçenizde büyük bir delik açabilirsiniz. Ama yine de saç bakım ürünlerinde kalite önemli diyenlerden biriyseniz, Kerastase tam size göre!

Kerastase Şampuan


L'Oreal

Hem kuaför salonları hem de evde kullanım için tasarlanmış birçok farklı modeliyle gelmiş geçmiş en iyi saç bakım ürünlerinden birini tasarlayan marka, en iyi şampuan markaları listesinde ikinci sırada yer alıyor. L'Oreal ürünlerinde şöyle bir dip not vermekte yarar var; yurt dışında satılan ürünlerle Türkiye'de satılan L'Oreal çeşitleri arasında kalite farkı olduğu söyleniyor. Ben, böyle bir karşılaştırma yapmadım ve deneyimlemedim. Eğer bu farkı deneyerek keşfettiyseniz, yorumlarınızı yazının altına beklerim. 

Şampuan L'Oreal

John Frieda

Farklı şampuanları kullanmaktan hoşlanan ve yeni ürünler keşfetmeyi sevenlerin kalbini kazanan John Frieda şampuan ve saç kremleri, listenin üçüncü sırasında... Zor şekil alan ve inatçı saçlara sahipseniz, serinin ürünlerini gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Fiyat aralığı 50-100 bandında satışa sunulan ürünler, sarı saçlara, boyalı ve röfleli saçlara özel çeşitleriyle ilgi çekiyor. Yüksek kalitede ve fiyatı çok abartılmamış ürün arayışınız varsa, John Frieda saç bakım ürünü çeşitlerine, hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 
John Frieda Şampuan

OGX

Yakın zamanda adını daha fazla duyduğumuz, pahalı şampuan izlenimi veren ve bir o kadar da hesaplı OGX... Keratin gibi saç için yüksek değer taşıyan içeriklerle tasarlanmış OGX şampuan ve saç kremi modelleri, birçok kozmetik market ve e-ticaret sitesinde satılıyor. Fiyat aralığı 50-100 arasında olan ürünler, düzenli kullanımda saçlarınızda gözle görülür bir fark yaratmayı başarıyor. Hacimli, güçlü ve çabuk uzayan saçlarınız olsun istiyorsanız, bu ürünleri hemen denemeye başlayabilirsiniz. 


Dove

Saçlarınızdaki bakıma süreklilik kazandırmak için markette satılan ama kaliteli bir şampuan arıyorsanız, Dove ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle biberiye içerikli Dove şampuan ve saç kremleri, hem müthiş kokusu hem de saçlarınızda bırakacağı dolgunluk hissiyle fark yaratıyor. Fiyat olarak uygun ve içerik olarak saçlarınızda gerçek bir bakım yaratacak niteliğe sahip olan Dove ürünlerine hemen hemen tüm marketlerden ve çeşitli e-ticaret sitelerinden kolayca ulaşabilirsiniz. 


Pantene

Market şampuanları serisinde kalitesiyle yüksek notu hak eden bir diğer marka da Pantene. Sıradan şampuanlar arasından kolayca sıyrılan ve kaliteli içeriğiyle farkını ortaya koyan Pantene şampuan çeşitleri, zayıf ve cılız saçlar, sönük saçlar, kopmaya meyilli saçlar, boyalı ve röfleli saçlar gibi birçok farklı saç tipine özel içeriklerle tasarlanıyor. Hem kolay ulaşılabilir bir ürün olması hem de fiyatıyla bütçe dostu olması nedeniyle, saçlarınız için tercih edebileceğiniz kaliteli markalardan biri Pantene şampuan çeşitleri...



Gliss

Yerini sessiz ve derinden sağlamlaştıran Gliss ürünleri, bana göre market saç bakım ürünleri arasında en çok beğeniyi hak eden çeşitlerden biri... Şampuanlar, saç kremleri ve durulanmayan saç bakım ürünleriyle hem çeşitlilik hem de işlevselliği ön plana alıyor. Markanın tutarlı fiyat politikası, ürünlere kolay ulaşımı ve devamlılığı destekliyor. Gliss ürünleri arasında en sevdiğim modelin, yıkama sonrası durulanmayan saç kremi olduğunu söyleyebilirim. Hem taranması zor ve dolaşmış saçları kolayca açıyor, hem de hoş kokusuyla saçlarınızda nefis bir esans bırakıyor. 



Benim en iyi şampuanlar listem böyle... Deneyimlerinizi yazının altındaki yorumlar bölümüne bırakırsanız çok sevinirim. 

Sevgiler

Filiz HAS

Instagram: @me.filizhas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder