14 Mart 2019 Perşembe

Yaza Girerken Yükselen Çanta Trendleri!

Alışverişlere getirilen ücretli plastik poşet zorunluluğu, bez çantalara olan rağbetin de giderek artmasına neden oldu. Sadece ülkemizde değil dünyadaki ünlü tasarımcılar da keten, macrome ve ahşap çantaları yepyeni formlarda tasarlayarak bu akıma katkıda bulunmuş oldu. O halde gelin hep birlikte göz atalım; bu ilkbahar / yaz sezonunda çanta trendlerinde neler moda!


Oversize Keten Çantalar

Bu trendin öncülüğünü yapan modacılar arasında, Jacquemus'u ilk sıraya yazmazsam olmazdı. Zira ünlü tasarımcının boyutlarla nasıl oynadığını yakından takip ediyoruz. Yeni sezon tasarımlarında gözümüze çarpan ikonik micro bag modellerin yanı sıra oversize ve püsküllü keten çanta tasarımları da Jacquemus'un bize bu sezondaki armağanı. 
Jacquemus püsküllü keten çanta

örgü püsküllü çanta


Renkli Clutch ve Portföy Çantalar


Omuz çantalarında olduğu kadar, bu ilkbahar ve yaz sezonunda portföy çantalar da örgü ve bez modellerle tasarlandı. Renkli ve düz iplerle tasarlanmış portföy çantaları isterseniz elde, isterseniz askıları yardımıyla omuz çantası olarak kullanabilirsiniz. Günü geçirirken rahat ve şık bir kullanım imkanı sunan örgü portföy çantası modellerini, iş sonrasındaki programlarınız için de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

örgü çanta modelleri

İster Plajda İster Sokakta

Yeni trend örgü çantaları, ister sokakta ya da isterseniz plajda, dilediğimiz her yerde; tüm zarafetiyle kullanabiliriz. Geniş iç hacim ile tasarlanan modellerine, yanımızda bulundurmak istediğimiz her objeyi rahatlıkla sığdırabilmek de büyük avantaj... Plaja giderken yanınıza almak istediğiniz yedek bikini, pareo, güneş kremleri ve daha bir çok eşyayı da bu çantalara rahatça sığdırarak, şıklığınıza fonksiyonellik de kazandırabilirsiniz. 

örgü çantalar yaz


Macrome ve Ahşap Tasarımlar 

80'li yılların vazgeçilmez el örgüsü macrame, 2022 ilkbahar / yaz sezonundaki çanta tasarımlarına da ilham veriyor. Farklı ve özgün tasarımları kullanmaktan keyif alıyorsanız, bu modeller tam size göre! Her biri el işi olarak tasarlanmış ve bir anlamda kişiye özel olarak üretilmiş macrame ve ahşap çanta modelleri ile kendi özgün şıklık anlayışınızı ortaya koyabilirsiniz. 

ahşap çanta modelleri

örgü çanta modelleri


Biz kadınların çantalara dünyalara sığdırma isteğini karşılayan bu şahane tasarımlarla, tatile giderken hazırlayacağınız valizleri de küçültebilirsiniz.  Çünkü günü geceye bağlarken ihtiyacınız olan her şey, bu sezonda yanınızda olacak. 

Sevgiler.

Filiz ADAR

Instgrm: @decocosh


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder