19 Nisan 2017 Çarşamba

BEYAZ JEAN EFSANESİ!

İlkbahar sonunda geldi. Artık cıvıl cıvıl renklerin, pastel tonların ve gökkuşağının mevsimindeyiz. Dolabımızın olmazsa olmazı kıyafetler vardır. Bunlardan biri de Beyaz Jean pantolon...












Yaz ve kış kombinlenebilir, çok avantajlı bir parça olan beyaz pantolonlar, hem şık hem de spor bir görünüme sahip olmanıza imkan sağlar.

Beyaz pantolon altına ayakkabı olarak stiletto tercih edilebilir. Yaz ve bahar mevsiminde rengarenk stilettolar, birbirinden şık kombinler yaratmanıza yardımcı olabilir.

Kış aylarında beyaz pantolon kombinleri için, süet ve deri çizmeler, taba renkleri ve boğazlı kazaklar mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Beyaz Jean Pantolon, Mükemmel Seçim


Koton markasının 2017 yılı bahar koleksiyonunu Fahriye EVCEN tasarladı. Beyaz jean serisi koleksiyon, Fahriye EVCEN imzasıyla reyonlardaki yerlerini aldı. Birbirinden güzel kesimlere sahip beyaz jean pantolon koleksiyonu, mükemmel kesime sahip pantolon arayanlar için fikir verici olabilir.

Beyaz kot pantolon kombinleri, şıklığın ve zerafetin yaz kış göstergesi olabilecek kadar iddialı ve gösterişlidir.

Beyaz Kot Nasıl Giyilmeli?

Beyaz kot pantolon kış mevsiminde uzun ve bol kazaklar, tunikler, uzun gömleklerle kombinlenebilir. Yaz mevsiminde beyaz kot pantolon kombinleri için, tişört ve bluzler, atlet kullanılabilir.

2 yorum:

  1. Merhabalar,

    Sözsüz iletişim sözlü iletişimden daha etkili olmaktadır ve tercih ettiğimiz renkler karşı tarafa bir enerji yaymaktadır. Renkler doğru ve yerinde kullanıldığında hem iletişime olumlu etki eder hem de psikolojik açıdan insanların kendilerini iyi hissetmelerini sağlar.

    Beyaz renk; masumiyetin, saflığın, duruluğun ve temizliğin simgesidir. Doktorların ve hemşirelerin beyaz forma giymeleri, hijyeni ve temizliği çağrıştırdığı için doğru ve yerinde bir renk tercihi olmaktadır. Beyaz; ışığı yansıtır ve ortama ferahlık kazandırır. Risksiz bir renktir. Her renkle uyum sağlar.

    Renklerin dili ve iletişime etkisi üzerine yazdığım yeni yazımı okumanız için sizinle paylaşmayı isterim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/iletisimde-renklerin-onemi/

    Keyifli okumalar dilerim,
    sağlıkla kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Gecikmiş yanıt için kusura bakmayın... Sitenin güncellenmesi nedeniyle uzun süredir yorumlara cevap yazamadım. Bloğumu nazik ziyaretiniz ve zarif yorumunuz için teşekkür ederim. Bloğunuzu inceledim, renkleri ne güzel anlatmışsınız. Ellerinize, kaleminize sağlık... Sizi yine sayfalarımda görmek dileğiyle... Sevgiler

      Sil