4 Şubat 2021 Perşembe

Giyeni Az Seveni Çok: Pencereli Kıyafetler

Sırtı Pencereli Elbise


Dekolteyi seven ve bununla birlikte küçük detaylarla dekolteyi tarzına taşımak isteyenlerin tercihi olan pencereli kıyafetler geri döndü. Alışveriş vitrinlerinde sık görmeye alışkın olmadığımız ama alışverişe çıktığımızda güzel bir parçada rastladığımızda da bizi mutlu eden bu detay, elbise, kazak, triko, etek gibi birçok farklı moda tasarımını süslüyor. Elbiselerin ya da trikoların yaka, kol ve omuz gibi farklı bölgelerinde kullanılan bu minik pencereler, elbiselerde ayrıca bel ve böbrek dekoltesi olarak da karşımıza çıkıyor. 

Triko elbise ve kazakların yanı sıra abiyelerde de son derece şık bir detay yaratan pencereler, kıyafetin tarzına zarif bir şıklık da kazandırıyor. Ancak burada dikkat etmek gereken küçük bir püf noktası var: Pencerelerin yeri! 


Pencereli Elbise 3


Pencereli Elbise

Seçtiğiniz kıyafette kullanılan pencereler, göğüs çatalı gibi riskli bir yerde olduğunda daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta amaç şık görünmek; ama bunun için istenmeyen bir frikik vermek istemezsiniz. Dozunda ve yerli yerinde açılmış minik bir pencere, burada gizem yaratan küçük bir detay oluşturmayı başarıyor. 

Göğüs Pencereli Elbise

Sırt bölgesinde kullanılan küçük ya da orta ölçekli pencereler, benim de en sevdiklerimden. Sırtınızın güzelliğinden eminseniz, bu tip pencereleri tercih edebilirsiniz. Hem elbiselerde hem de triko, t-shirt, gömlek ve kazaklarda bu tip pencereler çok çarpıcı duruyor. Önden bakıldığında dümdüz görünen bir bluz, arkadan bakıldığında bu küçük pencere sayesinde çok feminen ve etkileyici görünebilir. 

Filiz HAS

Moda ve İçerik Editörü



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder