11 Mart 2020 Çarşamba

Corona Virüs Coachella 2020 Festivalini de Vurdu!

Dünyanın en ünlü festivalleri, konser ve ödül törenleri Corona Virüs nedeniyle bir bir iptal edilirken Coachella festivalinden de kötü haber geldi. Nisan ayında yapılması beklenen festivalin, Ekim ayına ertelendiği belirtildi. Dünyanın en ünlü müzik ve eğlence festivali olan Coachella'ya sayısız ünlü isimle birlikte artık Instagram sayesinde binlerce müzik sever de dahil oluyor. 

Coachella Festival

ABD'nin California eyaletinde her yıl düzenlenen festivale, insanlar müzik dinlemenin yanı sıra festivale özel moda akımlarını gözlemlemeye de geliyor. Daha çok Bohemian stilin revaçta olduğu Coachella'ya geçen yıl Gigi Hadid, stili ve güzelliğiyle damgasını vurmuştu. 
Coachella 
Instagram sayesinde milyonlarca kişiye adını duyuran festivale Türkiye'den de çok sayıda ünlü isim, blogger, Instagram fenomeni ve Youtuber da katılıyor. Ancak kötü haber şu ki; bu yıl etkinliğin sonbahar sezonuna ertelenmesi katılımı nasıl etkileyecek henüz belli değil...

Coachella Festivali'ne Bilet Nasıl Alınır?

Festivalin kendisi kadar, bilet satın alma macerası da bir o kadar maceralı iş. Şanslıysanız Online Internet sitesi üzerinden satışa sunulan biletlere, ilk yarım saatte ulaşarak satın alabilirsiniz. Yok eğer bunu başaramadıysanız geçmiş olsun; çünkü biletler erkenden tükeniyor. Siz yine de şansınızı denemek istiyorsanız adınızı bekleyenler listesine yazdırabilirsiniz. Bunun için Coachella Internet sitesine giriş yaparak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder