6 Mayıs 2020 Çarşamba

En Güzel Alyans Modelleri 2020


Bvlgari
2020 yılına oldukça zorlayıcı şartlarla giriş yaptık. Dünyayı kapatan Corona Virüsü, düğünleri ve nikahları da farklı bir konsepte doğru yöneltse de değiştiremeyeceği tek şey belki de alyanslar... Düğününüzü ister 2 şahit ve nikah memuru eşliğinde ya da eskisi kadar kalabalık bir konseptte hazırlayın; her koşulda klasik olan şey mutlaka bir çift alyans arayışınızın sürdüğü gerçeğidir. 2020 yılının en iyi alyans modellerini, tam da evde oturup gelinlik, gelin çiçeği, gelin saçı ve alyans araştırmalarını kolaylaştırmak için yazdım. Dünya trendlerini özenli bir elemeden geçirerek seçtiğim en iyi alyans koleksiyonunu sunuyorum:




Klasik tam tur pırlanta alyanslara alternatif olarak tasarlanmış tamtur altın alyanslar, 2020 yılında da en iyiler arasındaki mevkisini koruyor. Klasik alyans tipinden vazgeçemeyenlerden biriyseniz, bu tip bir alyans seçebilir eşinize de bu kalın bant formundaki alyansların düz olanlarından tercih edebilirsiniz. 

Kendinden Desenli Bant Alyans

Kalın bantlı alyans demişken klasik düz bant modelleri, modern tasarımlarla artık kendinden kabartmalı, gold ya da gümüş gibi farklı renklerle de tasarlanıyor. "Klasik ama farklı olsun" diyorsanız bu alyanslar tam size göre!
Kalın bantlı alyans


İnce ve kübik geometrik şekillerle harmanlanmış alyans modelleri, hem kullanım kolaylığı hem de zarif bir duruş sergiliyor. Üstelik eşinizin de severek kullanacağı bu tip alyansları, rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Modern tasarımlarına rağmen bu model alyansların modası hiç geçmiyor. 


Modern Alyans

Göz alıcı, çarpıcı ve ışıltılı modeller... Alyansınız göz kamaştırsın, bakanlar gözünü alamasın istiyorsanız, işlemeli ve taşlı modeller tam size göre... Yalnız unutmamanız gereken çok önemli bir detay var; eğer bu tip alyansları tercih edecekseniz parmaklarınızda ya da bileklerinizde çok fazla aksesuar kullanamayacağınızı bilmelisiniz. Aksi halde yürüyen kuyumcu dükkanı gibi görünmeniz kaçınılmaz...

İhtişamlı Alyans

Klasik alyansların modernize edilmiş yorumu olan düz kenarlı bantlar, hem erkek hem de kadınlar tarafından bıkmadan usanmadan kullanılan modeller arasında yer alıyor. Bu tip alyans modelleri, orta kalınlıktaki formları sayesinde, araba kullanırken ya da farklı işlerle uğraşırken size herhangi bir zorluk çıkarmıyor. 

Modern Bant Alyans

Sıra dışı zarif bir tasarıma sahip olan ağaç dalı alyans modelleri, 2020 alyans trendleri arasında belki de en sevilen modeller arasında olacak... Zarif duruşu ve modern çizgileriyle öne çıkan modeller, bohem stili benimseyen kullanıcılar için de şık bir alternatif sunuyor. 

Bohem Alyans


Bohem Alyans Unisex

Altın ya da gümüş dışında farklı materyaller ile tasarlanmış alyans modellerini tercih ediyorsanız, renkli ve farklı tasarımlara sahip çelik alyans modelleri tam size göre! Modern ve cool bir duruş sergileyen bu tip alyansları seçmek erkekler için iyi fikir ama kadınların biraz ikna olması gerek sanırım. 

Siyah Alyans
Sportif giyim tarzını seven kadın ve erkekler için tasarlanmış beyaz altın ya da gümüş alyans modelleri, zamansız şıklığıyla 2020 evlilik sezonuna da damgasını vuruyor. Klasik ve zarif duruşuyla herkesin keyifle kullanacağı bu tip alyansları, tek taş ya da beş taş yüzüklerle zenginleştirebilirsiniz. 
Beyaz Altın Alyans 2020
Geniş bant formundaki alyansları beğenen kullanıcılar için tasarlanan bu taş görünümlü alyanslar, 2020 alyans modelleri arasında en sevilen tasarımlar arasında. Şık, karizmatik ve havalı bir duruşa sahip olan bu alyansları, beyaz altın ya da gümüş formunda da tercih edebilirsiniz. Kadın ve erkeklerin ortak beğenisine hitap eden zarif modellerden...
Kabartmalı Geniş Alyans 2020
                             

     


                                     

                            
                             

Parmak izi alyans çeşitleri, 2019 yılında da çok sevilen modeller arasındaydı. Kişiye özel tasarımlar olduğu için bu modelin de artık klasikler arasına girdiğini söyleyebiliriz. Kadın ve erkeğin parmak izlerinden oluşturulan kalp ile tasarlanmış alyanslar, beyaz ve gold renkli altın ya da gümüş materyal ile tasarlanıyor. Bence çok şık!

Parmak İzi Alyans 2020
Taşlı forma sahip bu alyans modeli, tek taş görünümüyle hem nişan hem de nikah yüzüğü adayı olma yolunda... 2020 yılında şık, zarif ve çarpıcı bir alyans modeli arıyorsanız, bu göz alıcı tasarımı kaçırmayın derim. Üstelik bu alyans modeliyle tek taş kullanmanıza da gerek kalmıyor. 
Pırlantalı Alyans 2020
Bvlgari alyans modelleri 2020 koleksiyonunda yer alan 3 farklı alyans modeli... Her biri ayrı ayrı şık olan bu tasarımlardan, zevkinize uygun olan modeli seçebilirsiniz. Bvlgari tasarımı alyansların kendine has ikonik bir duruşu var. Bence alyansa hem bağlılık işareti hem de mücevherat olarak bakanlar için öncelikli tercih olmalı...

Bvlgari Alyans 2020

Bvlgari Alyans Klasik

Bvlgari Alyans 2020 Mücevher

2020 en iyi alyans modelleri arasında sayabileceğimiz bir diğer tasarım da Michael Kors imzası taşıyor. MK tasarımlarının modern, sıradanlıktan uzak çizgisinde üretilmiş alyans modeli, Bvlgari modeli alyansları seven ve farklı model arayışında olanlar için ideal. 
Michael Kors Alyans 2020


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder