11 Aralık 2020 Cuma

Pantone 2021 Renkleri Belli Oldu!

Her yıl Pantone'nin açıkladığı "Colors of the Year" 2021 yılı için de açıklandı. Yeni renkler sarı ve gri. Bu muhteşem uyumlu iki rengin bir arada trend olması nasıl muhteşem bir durum oldu benim için de anlatamam. Her ikisini ayrı ayrı ve bir arada kullanmayı çok sevdiğimi belirtmeliyim. Biri sıcak diğeri soğuk renk olarak zıtların mükemmel uyumunu ortaya koyan renk paleti, bu yıl güneşin coşkusunu buz enerjisiyle buluşturuyor. 


Sarı ve gri renkleri hem dekorasyonda hem de gardırobunuzu değiştirirken rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Soğuk mevsimlerde bile size yüksek bir enerji ve dinamizm kazandıracak olan bu renk kombinasyonlarını, dış giyim ve aksesuar da dahil olmak üzere tüm parçalarda tercih edebilirsiniz. 


Bu iki rengi sadece giyim ve dekorasyonda kullanabileceğimizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Makyaj malzemeleri de moda renkleri paletlerine almaya hazırlanıyor. Bu durumda renkli makyajlar, gökkuşağı renkleri geliyor. Siz de stilinize uygun ve içeriğinde sarı ve gri tonların da olduğu paletlerden edinebilirsiniz. 


Stilinizi yeniden tasarlarken Pantone renkleri, size ilham verebilir. Pantone renk paleti, 2021 yılında herkesin seveceği göz alıcı renkleri içeriyor. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder