8 Mart 2019 Cuma

Muhteşem Görünmenizi Sağlayacak Deri Elbiseler!

2019 / 2020 İlkbahar / yaz sezonuna, sıcak havaların içimizi ısıtmaya başlamasıyla giriş yapıyoruz. Yakında üzerimizdeki montlar, kazaklar, bot ve çizmelerden de kurtulacağız. Deri elbiseler ve deri etekler, tam da bu geçiş sezonlarının kurtarıcı parçalarından! Deri elbiseler, yeni sezonda düz, püsküllü ve patchwork tasarımlarıyla göz alıcı güzellikte!


Deri elbiseler, hem çok havalı hem de çok şık parçalardan! Ofis stilinden tutun da sokak tarzının rahatlığına kadar birçok farklı durumlarda, deri elbiselerin şıklığından yararlanabilirsiniz. Bu sezonun trend renklerinden ilham alınarak hazırlanmış deri elbiseler; başta deri tasarımlara en çok yakışan taba olmak üzere, pastel tonlara kadar uzanan geniş bir yelpazede sunuluyor. 


2019 /2020 moda sezonuna damgasına vuran püsküller, deri elbiseleri de hareketlendiriyor. Püsküllerin özgür, asi ve bir o kadar havalı etkisi, deri elbiseleri gündüzden geceye uzanan sosyal yaşantınıza kusursuz biçimde dahil ediyor. Günlük olarak tercih edeceğiniz püsküllü bir deri elbise ile iş sonrası katılacağınız parti ya da davetlere rahatlıkla gidebilirsiniz. Hızlı koşuşturmaca içinde olan metropol kadını için bulunmaz nimet değil mi?

2019 moda sezonuna sessiz ve derinden yaklaşan patchwork trendlerini anlatan bir yazıyı, Milliyet Pembenar için yazmıştım. Tam da bu noktada, deri elbiselerde de patchworklerin yeni sezonda çok ses getireceğini söylemeliyim. Üstelik, deri elbiseler sezonun trend materyallerinden süetlerle muhteşem bir birliktelik sağlıyor. Elegan renklerle tasarlanmış deri ve süet karışımı bir elbise, size kusursuz bir görüntü kazandırmanın çok ötesinde, rahatlığıyla da önemli bir işlev sağlıyor. 

Deri elbiseler, gündüz için alabildiğine özgür ve şık, gece içinse gizemli ve havalı! Bu yüzden her sezonun ve her ortamın vazgeçilmez tercihi diyebilirim. Deri elbiseyi gardırobunuzun anahtar parçaları arasına sokmayı unutmayın....

Filiz ADAR

Instgrm: @decocosh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder