7 Eylül 2020 Pazartesi

Midi Boy Etek In Mini Etek Out!

Midi Boy Etek Kombini

Modanın yeni trendleri arasında önemli bir yere sahip olan midi boy etek ve elbiseler, mini eteğin hakimiyetini gölgede bırakmayı başardı. Mini eteklerin iddialı ve çarpıcı tavrı, 2020 moda sezonlarında yerini midi boyların romantik duruşuna bıraktı. Mini etekler, sıklıkla kusursuz vücut yapısına sahip kadınlar için daha ideal bir seçim oluşturduğundan, midi boyların kullanımı daha geniş bir kullanım kitlesine ulaştı diyebiliriz. Üstelik, profesyonel ofis yaşamı da dahil olmak üzere, birçok farklı konsept için kullanışlı nitelik taşıyan midi boylar, hem kış hem de yaz sezonlarındaki tasarımlarıyla gardıropların çeşitliliğine hareket kazandırdı. 

Midi Etek Nasıl Kombinlenir?

Yaz sezonunda kullanılan midi etek modelleri, sıklıkla uçuş uçuş poplin, emprime ya da şifon dokulu kumaşlarla tasarlanıyor. Bu tip kumaşların yanı sıra daha tok bir duruşa sahip olan keten, pamuklu ve jean kumaşlarla tasarlanmış midi boy etekler de şık duruşuyla modanın trendlerini yakalamanızı kolaylaştırıyor. Midi boy uçuşan etek modellerini, topuklu ve düz sandaletler, yazlık bot ve sneaker ayakkabı tasarımlarıyla tamamlayabilirsiniz. Üzerine ise eteğin rengine göre basic t-shirtler, şifon ya da keten bluz çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Kışlık eteklerde ise, diz altı çizmeler, kısa ve topuklu botlar, şık ve dinamik bir görünüm vadediyor. 

Midi Etekli Elbiseler Nasıl Kullanılır?

Eteklerde olduğu gibi elbiselerde de midi boy çok avantajlı. İsterseniz iş ortamında ya da isterseniz günlük yaşamın her anında bu tip eteklerin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Midi boy elbiseler, tasarlandığı kumaşın şekline göre günlük ya da hafif abiye formunda olabilir. Dolayısıyla, seçtiğiniz elbiseyle gündüzden geceye varan geniş bir zaman diliminde rahat edebilirsiniz. Midi boy elbiseler, özellikle uzun boylu kadınlar için kusursuz bir seçim. Ancak bununla birlikte, kısa boylu kadınlar, topuklu ayakkabı seçimleriyle bu tip tasarımları rahatlıkla kullanabilirler. Midi boy etek ve elbiselerle yapılmaması gereken en önemli seçim, diz üstü çizmeler. Bu tip çizmeleri midi boylarla kullanırsanız, boyunuzu olduğundan daha kısa ve basık gösterme ihtimali yüksek. O nedenle, diz çizgisini kesen kısa çizme ve botlara yönelerek eteğin zarafetini öne çıkarabilirsiniz. 

Daha fazla ipucu ve trend önerileri için, Instagram hesabımı takip edebilirsiniz. 

Filiz HAS

Instagram: @me.filizhas


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder