27 Ocak 2021 Çarşamba

Yazlık Elbiselerle Yapılabilecek Kış Kombinleri


Gardırobunuzdaki elbiseleri dört mevsim giyebilseydiniz nasıl olurdu? Bence mükemmel! Elbiseleri yazlık ve kışlık diye ayırmayı bırakalı benim için uzun zaman oldu. Bu yöntem sayesinde, yazlıkları saklayıp kışlıkları çıkarma ya da tam tersi bir durum için zaman yaratma derdi de ortadan kalkmış oldu. En fonksiyonel parçalar arasında sayabileceğim elbiseler, dört mevsim giyilebilmesiyle listenin baş sıralarında yer alıyor. Hal böyleyken içinde bulunduğumuz kış günlerinde, bu elbiselerin soğuk havalarda nasıl farklı kombinlere dönüştürüleceğini de anlatmasam olmazdı.

Elbiselerle Kazaklar 

Yazlık elbiseleri kış mevsiminde de rahatlıkla giyebilmenin en pratik yolu, kazakları bu işe dahil etmekten geçiyor. Diz üstü ya da mini boy şifon elbiseleri, yumoş kazaklarla birlikte giyerek fresh bir stil elde edebilirsiniz. Kovboy çizmeler, bootie ayakkabılar ve diz altı çizmelerle bu şık görünümü rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Boğazlı kazaklar, V yakalı ya da bisiklet yakalı kazakları, elbiselerin üzerinde tamamlayıcı ürün olarak tercih edebilirsiniz. 



Hırkalarla Pratik Çözümler

Yazlık elbiseleri farklı hırka modelleriyle takımlayarak şık silüetler yaratabilirsiniz. Hırkaların önden düğmeli oluşu, istenildiğinde kolayca çıkarılmalarını sağlıyor. Böylelikle, dinamik bir görünüm sunan kat kat giyim modasını da yakından takip edebilirsiniz. Elbiselerle hırkaları bir araya getirirken mümkün olduğunca hırka boyunun bel hizasında ya da hemen altında kalmasına dikkat etmelisiniz. Uzun hırkalar; eğer maxi boy değillerse görüntünüzde biraz baştan savma bir görünüm ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu sebeple, seçtiğiniz hırkanın boyu ya bel hizasında ya da tamamen maxi boyda olmalı. 


Süveterler ve Elbiselerle Yapılabilecek Kombinler

Farklı giyim ürünlerini zarif ve romantik bir görünüme kavuşturan süveter modellerini, yazlık elbiselerin üzerinde de değerlendirebilirsiniz. Uzun kollu elbiselerinizi üzerine süveter giyerek orijinal bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Bu tip bir seçim yaptığınızda, dış giyim ürünü olarak tercih edeceğiniz modelin yünlü ve uzun paltolardan yana olması idealdir. Hem soğuğa karşı etkin bir koruma sağlamak hem de süveterin daha şık görünmesi için uzun palto modellerinden yardım alabilirsiniz. 


Bomber Montlar ve Siz

Zamansız duruşuyla hemen hemen her türden giyim ürününü başrol oyuncusu yapmayı başaran bomber mont modelleri, yazlık elbiselerinizi dönüştürürken de size kolaylık sağlıyor. Sneaker modelleri ile bir arada giyebileceğiniz sportif detaylı yazlık elbiseleri, bomber montlar ve berelerle bir arada kombinleyebilirsiniz. Yazlık ya da kışlık olarak giyilebilen jean elbise veya etekler, bomber montları tercih etmek için oldukça ideal seçeneklerdir. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder