3 Şubat 2021 Çarşamba

Louis Vuitton Pre-Fall 2021 Koleksiyonu

Nicolas Ghesquiere, Louis Vuitton Kadın Koleksiyonları Artistik Direktörlüğü görevini üstlenmesinden itibaren Louis Vuitton kadınının doğasını simgeleyen tasarım vizyonunu üç ana stil referansıyla şekillendiriyor.

 




-      Teknoloji Romantizmi: Malzemelerin yumuşaklığı ve işlemelerin inceliğinin şehirli bir tavırla birbirine karıştığı, hatıraları çağrıştıran bir zenginlik.

 



-      Enerjik Spor Giyimi: Tonların çatıştığı ve kromatik ikililiklerin yeniden keşfedildiği renk blokları. Mavi/Bordo, Kırmızı/Eflatun, Limon/Lime

 




-      İkonik Öğeleri Yeniden Keşfetme: Maison klasiklerine yeni bir güncelleme

 

 






Nicolas Ghesquiere tarafından fotoğraflanan, Pre-Fall 2021 koleksiyonunun marka elçisi Stacy Martin, Nouvelle Vague’a yeni bir soluk getiriyor.

 





Nicolas, bir kadın kahraman olarak nitelendirdiği Stacy Martin için ‘’Stacy, doğuştan gelen bir zarafete ve ilham verici bir kişiliğe sahip. Kariyer yolculuğu, cesur seçimleri ve üstlendiği rollerle ona büyük saygı duyuyorum. Stacy’i fotoğraflamaktan çok keyif aldım. O kadar havalı ve rahat ki; koleksiyonumu taşıma şekline bayılıyorum.’’ ifadelerine yer veriyor.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder