23 Mart 2017 Perşembe

2017 YAZ BİKİNİ MAYO MODASI

Yaz günleri hızla yaklaşırken, tatil planları da yapılmaya başlanıyor. Biz kadınlar için en önemli tatil ayrıntısı, şüphesiz mayo ve bikini modası...


2017 yazında plajlarda rengarenk ve birbirinden şık mayo ve bikini modelleri görmeye hazırlanıyoruz. Bu yıl, canlı renkler özellikle sarı ve tonları, mayo ve bikinileri renklendirecek.
Püsküller ve boncuklar da Latin rüzgarları estirecek detaylardan sadece bazıları.



Vücudunuza güveniyorsanız, transparan mayo bikini modellerini tercih edebilirsiniz. Derin oyuklu ve bacak boyunu uzun gösteren tanga modeller de tercihleriniz arasında olabilir.



Mayo ve bikini alışverişi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı, öncelikle vücut tipinizi tanımanızdır. Modeline karar verdikten sonra, mayo bikini firmalarının birbirinden şık modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.



Geniş omuzlarınız varsa, bu sizin için avantaj oluşturuyor. Çünkü, birçok mayo bikini modelleri bu tip bir vücutta mükemmel görünüyor. Alternatifleriniz çoğalıyor demektir. Boyundan bağlamalı ya da crop top modeller de, bu vücut tipinde çok güzel görünüyor.


Dantel ve gipürlü modeller de 2017 yaz mayo bikini modasına ayrıcalığını hissettiriyor. Güneşin içimizi ısıttığı günlerde, dantelin ince zerafetini plajlarda da görebiliyoruz. Dantel şıklığı, modası geçmeyen ve eskimeyen mükemmel ve asil bir zerafeti temsil ediyor.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder