23 Mart 2017 Perşembe

WET LOOK MAKEUP YANİ ISLAK MAKYAJ NASIL YAPILIR?

Doğal, ışıl ışıl görünen bir cilt sizi olduğunuzdan daha genç ve canlı gösterebilir. Şimdi bunun için son zamanların trend makyaj stili, wet look makeup yani ıslak makyaj teknikleri hakkında bilgiler vereceğim.

1) Öncelikle temiz bir cilde ihtiyacımız var. Bunun için cildi makyaj temizleyici ve pamuk yardımıyla temizlemek sonra da toniklemek gerekiyor.



2) Ciltteki küçük sivilce izleri ve lekeleri kapatmak için, bu bölgelere cilt renginizle uyumlu concealer uygulayın. Uygulamayı parmak uçlarınızla yedirmeniz, daha iyi bir sonuç almanızı sağlayacaktır.


3) BB krem ya da bunun gibi renklendirici ve nemlendirici bir arada olan kremlerden cilt tonunuza uygun olan bir renkte sürün...


4)Sonra likit bir illuminator aydınlatıcıyı, önce kaş kemiklerine sonra da şakak ve elmacık kemiklerinize çene ve burun üzerine yine parmaklarınız yardımıyla uygulayın.


5) Göz altlarınıza herhangi bir aydınlatıcı uygulamayın. Zira bu fazla ıslak ve dolayısıyla yağlı bir görüntü oluşturmanıza sebep olabiliyor.







6)Far uygulamayın, bunun yerine kirpiklerinizi belirginleştirmek için uzun ve hacimli gösteren bir maskara kullanın.

7)Dudaklarınıza parlak olmayan ya da yarı mat bir ruj uygulayarak ıslak makyaj işlemini bitirebilirsiniz.


Islak görünümlü makyaj, hem yaz hem de kış aylarında cildinizi taze ve genç gösterecektir. Fondötenlerin kalıp gibi görünen olumsuz imajından kurtularak, daima genç, bakımlı ve taze bir görüntüye kavuşabilirsiniz.


Islak görünümlü makyaj ürünleri kullanmanız, profesyonel bir görüntü elde edebilmeniz bakımından işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder