25 Kasım 2018 Pazar

Parti ve Kokteyl Davetleri için Tasarlanmış Hafif Abiyeler


2018/2019 sonbahar kış sezonunda öne çıkan kadife kumaşlar, abiye ve hafif abiye modellerinde de göz alıcı bir şıklık sunuyor. Ev partileri, kokteyl ve akşam yemekleri gibi ağır abiyeye ihtiyaç duyulmayan davetler için ideal, mini ve midi boy kadife elbiseler, bu yılın trend renklerinden esinleniyor. 




Elbise yerine pantolonlarla daha rahat ediyorum diyenlerdenseniz, bu sezonun pırıltılı kumaşları ile tasarlanmış şık pantolon modellerini tercih edebilirsiniz. Üstelik, parlak kumaşların dayanılmaz cazibesi ile tasarlanmış pantolonlar sayesinde gecenin en şık kadınlarından biri olabilirsiniz. 


Bu sezon gece mavisinin tüm tasarımcılar tarafından ilgi gördüğü bir gerçek. Gece mavisi, adından da anlaşıldığı üzere, akşam kıyafetlerine en çok yakışan renklerin başında geliyor. Bu sezon hem abiye elbiselere hem de kürk ve etol gibi abiye kıyafetlerin en şık tamamlayıcı parçalarına, büyülü bir dokunuş kazandırıyor. 

Hafif parti kıyafetleri, parti abiyeleri


Geceye damganızı vurmak için, siz de birbirinden şık pırıltılı hafif abiye modellerinden zevkinize en uygun olanını tercih ederek bütün bakışların üzerinizde olmasını sağlayabilirsiniz. .


:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder