18 Mayıs 2023 Perşembe

Hasır çanta modelleri ve fiyatları

2023 Hasır Çanta Modelleri

Yaz yaklaşırken plaj modasının önemli aksesuarlarından biri olan hasır çantalara bir göz atalım! Yeni sezonda hasır çantalarda göze çarpan en önemli detay, çantaların yüksek kalitesi diyebiliriz. Modeli ne olursa olsun, bu sezon her zaman olduğundan çok daha fazla kalite ön planda. Büyük ve hacimli çantalar, yanınızda bulundurmak isteyebileceğiniz her eşyayı alabilecek kapasitede büyük ve kullanışlı tasarlanmış. Gerek omuzda gerekse elde taşımaya uygun ayarlanabilir saplı modeller, tek yönlü kullanım sunan kısıtlı kulplara oranla daha fazla rağbet görüyor. Hasır çantalarda bu sezon klasik saman sarısı ile dokunmuş hasır çantalara, turuncu, yeşil, mor gibi renkli materyallerle dokunmuş modeller de eşlik ediyor. Rengarenk hasır çanta modelleri, plaj modasına yön veren trend renkleri taşıyan tasarımlarıyla göz dolduruyor. 



Hasır çantaların en avantajlı yönlerinden bir diğeri ise bu tasarımların sadece plajda değil yaz boyunca her yerde ve birçok kombinle mükemmel bir biçimde kullanım imkanı sunması. Geniş iç hacimli şık hasır çantalarla ister alışverişe ister arkadaşlarla kahve buluşmasına gidebilirsiniz. Uçuşan şifon etekler, yumuşacık dokulu kumaşlarla tasarlanmış elbiseler ya da kot şortlar ya da pantolonlar, hasır çantaların eşlik etmekten en çok keyif aldığı kombinler diyebiliriz. Bir hasır sandalet ve bir hasır çanta ile yapamayacağınız kombin neredeyse yoktur. İster kalın topuklu sandaletler ister düz hasır sandaletler olsun hepsi de hasır çantaları tamamlayacak mükemmel seçimlerdir. 



Hasır çantaları kombinlemek için ayakkabı seçimi yaparken sadece hasır materyale bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Hasır çantanızın orijinal rengini tamamlayan tüm kahverengi, taba ve nude renkli deri ayakkabı ve sandalet modelleri, mükemmel bir bitiş sağlar. Çantanıza ayrıca aksesuar olarak yaz renklerini yansıtan şık fular ve eşarpları ekleyerek zarif bir görünüm de elde edebilirsiniz. Üstelik bu aksesuarla, ihtiyacınız olduğu anda kendinize şık bir bandana bile yapabilirsiniz. 



Hasır çantaların bakımı nasıl olmalıdır? El yapımı oldukları için oldukça yüksek fiyatlı ürünler olan hasır çantaların bakımları da çok önemlidir. Herhangi bir yıpratıcı deterjan, temizleyici ya da ağartıcı kullanılması bu çantaların bakımı için asla önerilmez. Bunun yerine beyaz sabun ile nemlendirilmiş temiz bir bez yardımıyla çantaların silinmesi her zaman en doğru yöntemdir. Kullanım sonrası ya da bakım sonrası çantayı hiçbir şekilde ıslak bırakmamak da kullanım ömrünü uzatacak önemli detaylardan biridir. Nemli kalmaması için gerekli hallerde ılık derecede ayarlanmış saç kurutma makinesi ile kurutarak dolabınıza kaldırmak da başarılı bir bakım yöntemidir. 

Trendleri benimle takip etmeyi unutmayın...

 

Sevgiler

Filiz HAS

Instagram : @me.filizhas

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder