25 Şubat 2019 Pazartesi

Partinin En Güzeli Olmaya Hazır mısın?

Yeni sezon moda trendleri dünyanın en önemli moda merkezlerinde boy gösterirken arada kaynayıp giden pre-fall akımlarına da bir göz atalım. Hatta bu trendlerin içinde, yaza girerken hız kazanan partiler, kutlamalar ve doğum günlerinde, rahatlıkla tercih edebileceğiniz havalı parti elbiselerine renk katan, yumuşacık deve kuşu tüyleri var ki, ruhunda benim gibi biraz kokoşluk olan herkesi, anlık bir büyü ile etkisi altına alabilir.

Tüylü elbise modelleri, parti elbiseleri

Sokak Stilinden Kırmızı Halıya!

Otriş tadı veren yumuşacık deve kuşu tüyleri ile tasarlanmış kıyafetler, sadece partilerin ve özel günlerin süsü olarak karşımıza çıkmıyor. 2019 moda trendlerinde, bu tüylerle süslenmiş elbiseleri ve etekleri, sokak stilinin bir parçası olarak da göreceğiz. Dünyada zaman zaman ortaya çıkan sıra dışı akımlar arasına ilk sıralardan girecek olan deve tüyleri, hem sokakta hem kırmızı halıda var olabileceğini gözler önüne seriyor. Jean, deri ve örgü kumaşlarla bir arada kullanılabilen şık ve gösterişli tüyler, sezonun trend renkleri ile daha da eğlenceli bir görünüme kavuşuyor.

tüylü parti elbiseleri, tüylü kısa abiye

Mevsimsiz Bir Materyal

Parti elbiselerine ve yeni sezonda sokak stiline damgasını vuracak olan deve kuşu tüyleri, her mevsim kullanılabilen fonksiyonel bir materyal olma özelliği de taşıyor. Birlikte kullanıldığı tüm tasarımlara, lüks, elegan ve cool bir stil kazandıran materyal, yeni ve farklı trendleri takip eden moda avcılarının da yeni sezonda yakın merceğine takılmaya aday. Hatta siz bu trendin ilham verici yanını bir adım daha ileri götürebilir, t-shirtlerden, jean parçalara kadar birçok farklı kıyafeti, bu materyal ile çok şık DIY tasarımlara dönüştürebilirsiniz. 

2019 abiye modelleri, en son abiye modelleri

Yeni trendleri, en farklı ve en özel anahtar parçaları yakalamaya devam... Takipte kalınız derim.

Filiz ADAR

Instgrm: @decocosh

#moda #yenitrend #fashion #fashiontrends

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder