23 Şubat 2021 Salı

Dior İlkbahar Yaz Koleksiyonu 2021




Dior kadınının gardırobunu ve Maison kodlarını yeniden inşa etmek. 

İlkbahar-Yaz 2021 koleksiyonunu tasarlarken konfor ile güzellik arasındaki dengeyi keşfetmek üzere yaratıcı bir iç gözlem ortaya koyan Maria Grazia Chiuri, işte böyle bir vizyona sahip.  

Serbest stil süslemelere dönüşen palmiye ağaçları, bu vizyon sayesinde temel simgelerin ve zarafetin sembollerinin yanında yer almaya hak kazanıyor. Güneşli destinasyonlara kaçışla neredeyse eş anlamlı olan bu çekici flora, bej ve mavi çizgilerle buluşarak eteklerden elbiselere, kazaklardan pantolonlara ve ceketlere kadar uzanan bir çeşitlemeyle parçaları vurguluyor. Dior.com Türkiye hesabından, 2021 ilkbahar yaz koleksiyonuna ulaşabilirsiniz.  

Maison’un olmazsa olmazlarına dönüşen Diorcamp, Dior Book Tote ve Lady Dior çantalar da bu yeni motifle süsleniyor. Parlak renkli ipek eşarplar ve Mitzah şallar ihtiyaç duyulan ışıltıyı sağlarken; Walk’nDior ve D-Way terlikler ile D-Connect sneaker’lar görünümleri zarif bir koordinasyonla tamamlıyor. Bu son derece sofistike yaz çekiciliği, seyahat etmeye şiirsel bir davetiye çıkarıyor. Bu elegan görünümü desteklemek için, Dior fondöten çeşitleriyle şık makyaj silüetleri elde edebilirsiniz. Dior shoes ayakkabılarla zarif adımlara sahip olabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder