4 Şubat 2021 Perşembe

Tişörtlerden Sonra Tüm Kıyafetlerde Polo Yaka

Polo yakalı t-shirt modellerinin hayatımıza girişi, elegan ve sportif giyim tarzını da bir adım öteye taşımıştı. Modada her sezon aranan yeni trendler, polo yakaları da farklı kullanım alanlarına doğru sürüklemeye başladı. Yeni sezonda öne çıkan polo yakaların hemen her türden giyim ürününde kullanılma trendi, özellikle elbiseler ve trikolar için şık silüetler yaratmayı başardı. 

Polo yakaların triko ve örgü kazaklarda da kullanılmasıyla, profesyonel ofis stilinde giyilebilecek ürünlere de yeni alternatifler eklenmiş oldu. Böylece hem kadınlar hem de erkekler için, ofis stilinin ürün çeşitliliği biraz daha arttı. Kumaş ve kanvas pantolonların üzerinde dahi tercih edebileceğiniz polo yakalı trikolarla hem şık hem de daha profesyonel bir görünüm elde edebilirsiniz. Siyah, lacivert, bej, koyu yeşil gibi renk tonları, size ciddiyet kazandıran renk çeşitleridir. Bu renklerle tasarlanmış polo yakalı ürünleri, ofis stilinde ve günlük yaşamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. 




Özellikle yazlık örme kumaştan yapılan elbiselerde kullanılan polo yakalar, sneaker ve terlik gibi yazlık ayakkabı çeşitleriyle çok rahat bir kullanım imkanı sağlıyor. Özellikle tatilde ve hafta sonu rahatlığında stilinize eşlik edecek olan bu stil sayesinde hem sportif bir şıklık yakalayabilir hem de konforunuzdan ödün vermeden keyifli ve rahat zamanlar geçirebilirsiniz. Polo yaka tişört ve sweatshirt modellerini, pantolonların yanı sıra mini etek ve şortlarla da takım yapabilirsiniz. 





Zara 



Polo yaka tişört ve sweatshirt modelleri, hem tek başına hem de bisiklet yakalı kazaklarla rahatlıkla kullanılabilir. Benim de en sevdiğim bu kat kat giyim stili, sizi modayı yakından takip eden ikonik bir moda takipçisi yapabilir. Tercihinizi kat kat giyinmekten yana kullanırsanız, dilediğiniz zaman hava koşullarına göre katlardan sıyrılarak istediğiniz vücut sıcaklığına kavuşabilirsiniz. Hem işlevsel hem de havalı bu stili mutlaka deneyin. 

Polo yakaların hem havalı hem de adını ilham olarak aldığı spora atfen yakaladığı aristokrat tavrı, size güçlü bir stil kazandırabilir. Gardırobunuza şimdiden polo yakalı farklı ürün gruplarını eklemeye başlayabilirsiniz. 

Sevgiler

Filiz HAS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder