24 Şubat 2019 Pazar

2019 Takı Trendleri!

Şimdiye kadar gördüğümüz defileler, yeni sezonun ihtişamını ve gösterişinin izlerini taşıyordu. Elbiseler ve öne çıkan pırıltılı tasarımların tüm markalarda yer alması, lüksün ulaşılabilirliğine şık bir vurgu yapıyor. Elbise tasarımlarının yanı sıra, aksesuar ve takılar da bu ihtişamın göz alıcı etkisinden payına düşeni alıyor. Yeni sezonda takılar; özellikle küpe tasarımları oldukça uzun, gösterişli ve göz alıcı.

2019 küpe modelleri
Yeni sezon takı modelleri, başta küpe tasarımları olmak üzere tüm detaylarda oldukça dikkat çekici seçeneklerle sunuluyor. Parlak taşlı ve pırıltılı modellerin yanı sıra, doğal taşlar ve boncuklar, deniz kabukları gibi farklı materyaller ile tasarlanmış küpeler de hem sportif hem de şık tasarımları ile göz dolduruyor. 
Yeni sezon küpe modelleri

Abiyeler ve özel günlerde şıklığınızı tamamlayacak uzun küpeler için, saç stilinize ve yüz şeklinize uygun modeller arasından bir tercih yapmalısınız. Özellikle yuvarlak yüz hatlarına sahip kadınları, daha ince ve zarif gösteren sallantılı uzun küpeler, bu sezon hem şık hem de fonksiyonel bir görev üstleniyor. 



Filiz ADAR

Instgrm: @decocosh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder