21 Şubat 2019 Perşembe

Karl Lagerfeld'e Yakışan Veda Fendi'den!



Karl Lagerfeld'e Yakışan Veda


Birlikte geçen 54 yıla vefa borcunu, ölümünden iki gün sonra muhteşem bir veda defilesiyle ödeyen Fendi, unutulmayacak bir tarihe adını yazdırmış oldu. Efsane isim Karl Lagerfeld'in yaratıcı yönetmen olarak uzun süre görev yaptığı Fendi'nin Milan moda haftası kapsamında düzenlediği göz alıcı defilede, son kez ebediyete uğurlandı. Podyumda birbirinden şık tasarımları taşıyan mankenler arasında, en çok dikkati çeken manken şüphesiz Karl Lagerfeld'i çok özlediği yaşlı gözlerinden anlaşılan Gigi Hadid oldu.

Moda haftası kapsamındaki defilede, pist boyunca ünlü tasarımcıyı anımsatan son koleksiyonunun eskizleriyle hazırlanmış bir dizi veda notu, duygusal anlar yaratmayı başardı. Defilenin kapanışını yapan Gigi Hadid, Fendi imzalı şifon sarı elbisesiyle büyüleyici ve bu duygusal ortama uyumlu bir o kadar romantik bir görünüm sergiledi.


Defilenin sonuna doğru, 2019 Fendi tasarımlarıyla kapanışı yapan mankenler birbirinden şık lazer kesimli deri tasarımlar, takım elbiseler ve feminen çizgilere sahip modellerle podyumda duygusal bir yürüyüş gerçekleştirdiler. Defilenin sonunda, Karl Lagerfeld ile Fendi'nin 5 yıl önceki videosunda duygusal dakikalar yaşandı. Videoda ünlü tasarımcıya, 1965 yılında Fendi'de ilk işe başladığı gün nasıl göründüğünü anlatması isteniyor. İkonik parmaksız deri tasarımı eldivenlerini ellerine geçiren efsane tasarımcı, kendini adeta o günlere özlem ve sevgi dolu bakarken çiziyor. Fashion Week kapsamında düzenlenen bu defileye katılan izleyiciler tarafından ayakta alkışlanan koleksiyon, Karl Lagerfeld'e yakışan bir uğurlama töreni olarak tarihe geçmeyi başarıyor.

Instagram: @decocosh
Youtube: @decocosh



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder