25 Şubat 2019 Pazartesi

Günün Modunu Cloth App Belirler!

Teknoloji bizi nereden nereye getirdi değil mi? Artık aradığımız, aramadığımız her şey bir tık ötede elimizin altında duruyor. Hangi kombin nasıl yapılır? Parçalar nerelerden alınır? Ve daha birçok şeyi bulabileceğimiz uygulamalara, her gün yeni bir tanesi ekleniyor. Tam da bu uygulamalara kardeş olarak gelip hayatımıza giren şahane bir uygulama var; Cloth App! Üstelik, tüm bunların yanı sıra hava durumuna göre size kombin bile öneriyor! Daha ne olsun değil mi? Hadi özelliklere yakından bakalım:

Sokak Stilinin Gerçek Adresi Cloth App!

Dünyanın dört bir yanından sokak stiline dair örnekler bulabileceğiniz ve kendi stilinizi oluştururken ilham alabileceğiniz kombin örnekleri için gerçek bir sokak stili adresi. Cloth app ile tarzınızı tam olarak yansıtabileceğiniz sayısız alternatifi bir arada bulabilir, daha önce hiç aklınıza gelmeyen kombinleri dolabınızdaki mevcut parçalarla bile oluşturabileceğinize dair ilham veren fikirler edinebilirsiniz. Şahane değil mi?

Dünyaya Açılın ve Yeni Arkadaşlar Edinin: Chat!

Stilinizi herkesin görmesi yetmez. Arkadaşlarınızın yorumlarını alabilir ve siz de beğendiğiniz ya da daha iyisi olabilirdi yorumlarınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar edinmenin de harika yolu Cloth App çhat özelliği... Sosyalleşmek için de harika!

Tam Olarak İhtiyacınız Olan Şey: Snap Mood!

Dünyanın neresinde olursanız olun, hava durumuna ya da o günkü ruh modunuza göre hangi kombinleri tercih etmeniz gerektiğini, tek tıkla kolayca öğrenebilirsiniz. Cloth app, size kategoriye ya da bulunacağınız ortama göre kombin önerilerinde bulunuyor. Adeta kendi stil danışmanınızı yanınızda taşımak gibi.


Filiz ADAR

Instagram: @decocosh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder